ضررهاى موسیقى

1. ایجاد عدم تعادل و توازن بین اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک؛
2.
مرض مانى ( Manic)( نوعى جنون است که درجات متعددى دارد)؛
3.
مرض سیکلموتیمى (Cyclothymie) ( هنرى باروک مى‏گوید: نوعى بیمارى روانى است که شخص بیمار گاهى مى‏خندد و بعضى از اوقات از خود ترش رویى نشان مى‏دهد و گاهى گرفته و غمگین است)؛
4.
کوتاهى عمر؛ 5 مرض پارانویا (Paranoia) ( نوعى مرض روحى است که شخص ادعاهاى بیهوده کرده و خود را شریف‏تر و بالاتر از همه مى‏داند )؛ 6. ضعف اعصاب؛ 7. اختلالات دماغى ( اغتشاشات مغزى، هیجانات روحى جنون)؛ 8. تأثیرات قلبى؛ 9. واسطه انتحار و خودکشى؛ 10. بیمارى فشار خون؛ 11. عامل فحشاء ؛12. تضعیف و تضییع حس شنوایى (سامعه )؛ 13. تضعیف و تضییع حس بینایى ( باصره )؛ 14. هیجان؛ 15. سلب اراده و شکست شخصیت؛ 16. سلب غیرت؛ 17. عامل جنایت؛ 18. جلب توجه غیر طبیعى؛ 19. از دست دادن نیروى فکرى؛ 20. تضییع نیروى قضاوت؛ 21. افسردگى و خمودگى؛ 22. تهییج عشق؛ 23. شکست عمر و جوان مرگى؛ 24. زنجیر بردگى؛ 25. اتلاف وقت

دسته ها :
کار وکشاورزی امام (ع)


امامی که عبادت وراز و نیاز شبانه اش با خدا و شجاعت وجنگ آوریش نظیر نداشت. درکار و تولید و سازندگی نیز یگانه دوران بود. از دسترنج خود می خورد و با کار و عرق جبین، خانواده اش را اداره می کرد و آن را عبادت خدا می دانست و بیکاری و فقر و درنتیجه دست سؤال به سوی این و آن درازکردن را ازصفات زشت و پرنکبت می دانست.

1- آبیاری باغ های مدینه

روزی به خانه آمد و ازفاطمه (س) پرسید، غذایی داریم؟ پاسخ شنید که درمنزل چند روزی غذای کافی نیست. امام سطل آبی گرفت و بیرون رفت وآبیاری یکی ازنخلستانهای اطراف «قبا» را به عهده گرفت و شب تا صبح مشغول آبیاری شد. (11)

2-کارگری امام (ع)

روزی شرایط مادی زندگی برعلی (ع) به قدری تنگ شد که دچار گرسنگی شدید گردید. از خانه به جستجوی کار،بیرون آمد اما درمدینه کاری پیدا نکرد. تصمیم گرفت به حوالی مدینه برود تا شاید درآنجا کارپیدا شود. به آنجا رفت ناگاه دید زنی خاک را غربال کرده و منتظر کارگری است تا آب بیاورد و آن را گل نماید.
حضرت علی(ع) با او صحبت کرد. دریافت که او درانتظار کارگر بوده است. پس از توافق درمورد دستمزد مشغول آب کشیدن از چاه و آماده کردن گل برای ساختمان شد و درپایان کار مزد خود را که مقداری خرما بود از آن زن گرفت و به مدینه بازگشت. وقتی به محضر رسول اکرم(ص) رسید، ماجرا را بیان نمود.
پیامبر (ص) و علی (ع) با هم نشستند و از آن خرماها خوردند و گرسنگی آن روزشان برطرف گردید. (12)


3- تشویق به کار:


امام به بی نیازی و خودکفایی بسیار توجه داشت و همگان را برای بی نیاز شدن، به کار و تولید تشویق می کرد و خود آنقدر کار می کرد که در دستانش پینه و آبله وجود داشت.
در حدیثی فرمود: تجارت کنید و به کار و تولید روی بیاورید تا از آنچه در دست دیگران است بی نیاز شوید.(13)
دسته ها :

کوتاهى عمر

از بسیارى از آیات قرآن کریم و روایات ائمه اطهار علیهم‏السلام استفاده مى‏شود که اعمال خیر بر وسعت رزق و طول عمر مى‏افزاید ولى گناه و لهو و لعب، برکت را از بین مى‏برد و از عمر انسان مى‏کاهد و موسیقى مطرب نیز، گناه و حرام به شمار مى‏آید. تجربه نشان داده است که معمولا موسیقیدانان با وضع نامناسب و باعمر کوتاه از دنیا رفته‏اند، نام‏هاى برخى از آن‏ها همراه با مدت عمرشان ذکر خواهد شد 
1.
مالیبران، استاد معروف موسیقى در حال خواندن آواز در سن 27 سالگى سکته کرد
2.
پر گولوزى نوازنده‏ى ایتالیائى در سن 26 سالگى
3.
بلینى نوازنده‏ى ایتالیائى در سن 34 سالگى
4.
موریس ژوبر نوازنده‏ى فرانسوى در سن 40 سالگى
5.
شوسون نوازنده‏ى فرانسوى در سن 30 سالگى
6.
نیکلادو گرینى نوازنده‏ى فرانسوى در سن 32 سالگى
7.
ژرژبیژه نوازنده‏ى فرانسوى در سن 37 سالگى
8.
مندلسن نوازنده‏ى آلمانى در سن 38 سالگى.
9.
هوگو ولف نوازنده‏ى آلمانى در سن 43 سالگى
10.
ماکس رگر نوازنده‏ى آلمانى در سن 43 سالگى
11.
موزارت نوازنده‏ى اتریشى در سن 35 سالگى
12.
شوبرت نوازنده‏ى اتریشى در سن 31 سالگى
13.
لانر- نوازنده‏ى اتریشى در سن 42 سالگى
14.
حبیب سماعى نوازنده‏ى ایرانى در سن 45 سالگى
دسته ها :
شجاعت و ایثارگری


شجاعت و ایثارگری، یکی از صفات بارز و مثال زدنی مولای متقیان علی(ع) است. شجاعتی که در جهت پیشبرد اهداف الهی و به ثمر رساندن مقاصد اسلام بود. شجاعتی که یاد دلاوران روزگار را از دلهای مردم برد و نام دلیرانی را که بعدها آمدند، بکلی از خاطره ها زدود.

1- شجاعت و چالاکی در کودکی

نوشته اند: درکودکی با هریک از هم سالان خود کشتی می گرفت آنها را بر زمین می کوبید. چنان سریع می دوید که درحال دویدن به اسبهای تندرو می رسید و بر آنها سوار می شد.(5) امام(ع) خود فرمود: «من درکودکی، بزرگان و شجاعان عرب را به خاک افکندم و شاخه های بلند درخت قبیله ربیعه و مضر را درهم شکستم.»(6)

2- شهامت علی(ع) در نوجوانی

یکی از القاب علی(ع) «قضم» است، هشام از امام صادق(ع) پرسید: چرا به علی(ع) این لقب را دادند؟ آنحضرت درپاسخ فرمود: «درآغاز بعثت، مشرکان به کودکان گفته بودند که به طرف پیامبر(ص) سنگ بیندازند و آنحضرت هرگاه از خانه بیرون می آمد، کودکان به طرف او سنگ و خاک می ریختند، پیامبر(ص) این جریان را به علی(ع) (که آن وقت نوجوانی بود) گفت. علی(ع) عرض کرد: پدر و مادرم به فدایت، هرگاه از خانه بیرون آمدی مرا نیز خبر کن که همراه تو بیرون آیم. تا اینکه روز بعد پیامبر(ص) همراه علی(ع) از خانه بیرون آمدند، کودکان مانند عادت هر روزه به سوی پیامبر(ص) سنگپرانی کردند. دراین وقت علی(ع) به آنها حمله کرد و آنها را می گرفت و به صورت و بینی و گوش آنها می زد، کودکان با گریه نزد پدران خود می رفتند و گریه کنان می گفتند: «قضمنا علی قضمنا علی» (علی ما را کوبید علی ما را زد) از این رو، پس از این واقعه به آن حضرت قضم گفتند.(7)


3- شجاعت بی همانندامام (ع)

شجاعت و قدرت بازو و قوام و قدرت روحی امام(ع) را با هیچ کس و با هیچ قدرتی نمی توان مقایسه کرد.
کسی که درکودکی و نوجوانی سر سرکشان و دلاوران را به خاک مالید، کسی که صخره سنگ بزرگی را که همه سپاهیان از کندن آن عاجز بودند، از جای کند تا آب روان را همه بنوشند؛ کسی که تمام زخم های دشمن را از روبرو تحمل کرده و هرگز پشت به دشمن نکرده است؛ و کسی که پیامبر اکرم به او فرمود:
اگر مردم شرق و غرب دربرابر علی(ع) بایستند، برهمه آنها غلبه می کند.( 8 )
و خود فرمود: «سوگند به خدا اگر تمامی عرب رو در روی من قرارگیرند، فرارنمی کنم.»
و در بزرگ ورودی خیبر را که دهها نفر آن را باز و بسته می کردند با دست یداللهی خود از جای کند و بر روی خندقی قرارداد که سربازان اسلام از آن عبور کنند و خود فرمود: «سوگند به خدا من اگر دشمنان را درحالی ملاقات کنم که تمام روی زمین را پرکرده باشند، باکی ندارم و وحشتی نخواهم کرد.»(9)

4- امام در میدانهای کارزار:

امام علی(ع) درجنگها درخط مقدم شرکت می کرد و زره می پوشید و خود را به قلب سپاه دشمن می زد و چنان حملات شدیدی انجام می داد که دشمن چون روباه درمقابلش می گریختند. نوشته اند درجریان جنگ با شورشیان بصره چند بارشمشیر امام (ع) خم شد و برای اصلاح به خیمه برگشت.
کسی که اینطور خط شکن جبهه هاست و خود را درتمام جنگ ها درقلب سپاه دشمن فرو می برد. طبیعی است که باید زخم های فراوانی برتن داشته باشد.
اما دو نکته درباره جراحات بدن مولا علی (ع) وجود داشت:

الف) همه زخمها درقسمت جلوی بدن او وجود داشت
ب) زخم ها، فراوان و عمیق بود. این بدان جهت بود که امام به دشمن پشت نمی کرد و همواره درحالت پیش روی و خط شکنی و دفاع بود. نوشته اند زره امام تنها قسمت جلوی بدن را می پوشاند، زیرا نیازی نداشت تا پشت سر را حفظ کند.

5-پرچمدار رسول الله:

مولا علی (ع) درتمام جنگ همراه پیامبراکرم (ص) بود و پرچم رسول الله درموارد بسیاری بدست علی (ع) بود و درروز بدرهم دردست او قرار داشت. و چون «مصعب بن عمیر» در روز احد که پرچم پیامبر را به دست خویش داشت کشته شد، رسول الله آن را به دست علی (ع) داد. علی (ع) شاهد جنگ بدربود و درآن شرکت کرد، درحالی که بیش از 20 سال نداشت (قول ابن سراج

6- امام (ع) و شمشیر پیامبر (ص):

درجنگ احد بود که پیامبر اکرم و مولاعلی (ع) و یکی ازاصحاب درصحنه مانده بودند علی (ع) دربرابر حمله های دسته جمعی دشمن می ایستاد و آنها را پراکنده می کرد. بسیاری از افراد دشمن را کشت، دراین میان شمشیرش شکسته شد.
پیامبراکرم شمشیر خود را که ذوالفقار نام داشت، به مولا علی (ع) داد، امام علی(ع) پیاپی بدون وقفه، با شمشیر از حملات دشمن جلوگیری می کرد، سراسر بدنش مجروح شده بود و شناخته نمی شد جبرئیل برپیامبر(ص) نازل شد و گفت:
«ای محمد (ص)! برادری و فداکاری.یعنی این!»
پیامبر(ص) فرمود:
«انه منی و أنامنه» علی از من است ومن از او هستم جبرئیل گفت:«و من ازشما هستم» وحاضران زمزمه ای از طرف آسمان شنیدند که می گفت:
«لاسیف الاذوالفقار، ولافتی! الاعلی:
شمشیری جز ذوالفقار نیست. وجوانمردی مانند علی (ع) وجود ندارد.» (10)
آری فداکاری مولای متقیان آنچنان شکوهمند بود، که پیامبر(ص) افتخار می کرد که علی (ع) ازاو است، وجبرئیل بزرگترین فرشته مقرب درگاه خدا، آرزو می نمود که ازپیامبر(ص) و از علی(ع) باشد، یعنی دارای چنان فضائلی گردد که پیامبر (ص) و علی (ع) دارای آن بودند.
 
برگرفته از سایت المبین 
دسته ها :

جنون و دیوانگى

موسیقى، در اثر فشار شدیدى که ارتعاشات و تحریکات خارجى آن روى اعصاب وارد مى‏کند، قدرت اندیشه و فکر را از انسان مى‏گیرد. زیرا قوه‏ى اندیشه‏ى در بین ارتعاشات موسیقى زندانى مى‏گردد و به تدریج منجر به اغتشاشات فکر و نگرانى‏هاى روحى مى‏شود؛ تا جائى که موسیقى نیروى خرد را فلج مى‏کند و آثار جنون براى چنین افرادى پیش مى‏آید و اکنون به نمونه‏هایى از این دیوانگى توجه فرمایید.
*
مجله‏ى روشن فکر درباره‏ى یک کنسرت موسیقى مى نویسد 
وقتى دخترها و پسرها، آهنگ‏هاى تند و رعشه انگیزشان را مترنم مى‏سازند؛ سالن به لرزه مى‏افتد، دختر جیغ مى‏کشد، به سر و گوش هم مشت مى‏کوبند، غش مى‏کنند، موهاى خود را چنگ چنگ مى‏کنند و پسرها از هوش مى‏روند. همه‏ى این‏ها در مورد تأثیر آهنگ‏هاى موسیقى در آن‏ها است
*
مجله روشن فکر در شماره 790، درباره جنون ناگهانى مى‏نویسد 
پس از پایان این برنامه ( موزیک )، در همین نمایش پرهیاهو بود. براى اولین بار ( هیسترى ) دسته جمعى به جوانان حاضر در کنسرت دست داد، پس از پایان برنامه بیتلها، جوانان که از موزیک پرهیجان آن ها عاصى شده بودند به خیابان‏ها ریختند، اتومبیل‏ها را آتش زدند، شیشه‏هاى مغازه‏ها را شکستند و مغازه‏ها راغارت کردند و تعداد 315 نفر از آن‏ها از فرط هیجان و غوغا غش کرده به بیمارستان انتقال داده شدند 
*
چندى پیش  آرتور براون خواننده انگلیسى ضمن اجراى برنامه‏اى در فستیوال موسیقى پوپ تمام لباس‏هایش را از تن بیرون آورد و در برابر جمعیتى بیش از 15 هزار نفر برنامه اجرا کرد. ابتدا پیراهنش را در آورد و چون تماشاگران به هیجان آمدند وى هنگام خواندن آواز به کلى عریان شد و به خواندن و رقصیدن پرداخت. در این موقع افراد پلیس انگلیس خود را به صحنه رساندند و خواننده عریان انگلیسى را دستگیر کردند 
*
در ملبورن 50 هزار نفر، بعد از گوش دادن به یک کنسرت موسیقى چنان آن‏ها را به هیجان آورد؛ که ناگهان همه با هم ریختند و بدون جهت یکدیگر را زخمى و مصدوم کردند، تا پلیس خود را رساند. چند نفر به ضرب چاقو از پاى درآمدند  و تعداد زیادى مجروح شدند 
*
در ایالت « لیتل راک » خانم 64 ساله‏اى به نام  لیکیام » به جوانى پیانو مى‏آموخت. نغمات موسیقى چنان در روح جوان ایجاد هیجان کرد که بدون دلیل از جا برخاست و با 19 ضربه چاقو، معلم موسیقى خود را از پاى درآورد

دسته ها :

عبادت امام

 عبادت در کودکی:

همه مردم می دیدند که رسول خدا (ص)، حضرت خدیجه (س) و کودکی به نام علی (ع) وارد خانه خدا می شوند و نماز می گزارند. امام (ع) خود فرمود: «من با پیامبر خدا (ص) پیش از همه انسان ها نماز خواندم. در حالی که هفت ساله بودم من اول کسی هستم که با پیامبر نماز گزاردم» (1)
حتی آن زمان که پیامبر (ص) برای عبادت به غار «حراء» می رفت، علی (ع) را نیز همراه خود می برد. وقتی که جبرئیل برای نخستین بار در همان غار بر حضرت محمد (ص) نازل شد و آن حضرت را به پیامبری بشارت داد علی (ع) در کنار آن بزرگوار بود. (2)

 مدهوش در عبادت:

ابو درداء به نقل عروه بن زبیر در مسجد مدینه خطاب به مردم گفت: آیا می دانید پارساترین مردم کیست؟ گفتند: شما بگویید.
پاسخ داد: امیرالمؤمنین علی(ع) و آنگاه خاطره ای نقل کرد که: ما و تعدادی از کارگزاران با علی(ع) در یکی از باغ های مدینه کار می کردیم، به هنگام عبادت، علی(ع) را دیدم که از ما فاصله گرفت و در لابه لای درختان ناپیدا شد. با خود گفتم شاید به منزل رفته است. چیزی نگذشت که صدای حزن آور علی (ع) را در عبادت شنیدم که با خدا راز و نیاز می کرد.
آرام آرام خود را به علی (ع) رساندم، دیدم در گوشه ای بی حرکت افتاده و آن قدر گریه کرده که بدن او بی حرکت شده است. با خود گفتم: شاید از خستگی کار و شب زنده داری به خواب رفته باشد، کمی صبر کردم. خواستم او را بیدار کنم هرچه تکانش دادم بیدار نشد، خواستم او را بنشانم نتوانستم. با گریه گفتم: انالله و انا الیه راجعون.
فوراً به منزل فاطمه (س) رفتم و گریان و شتاب زده خبر را گرفتم. حضرت زهرا (س) فرمود:
«ابودرداء به خدا علی (ع) مانند همیشه در عبادت از خوف خدا بی هوش شده است»
آب بردم و به صورت امام (ع) پاشیدم، به هوش آمد. وقتی مرا گریان دید، فرمود:
«در قیامت که مرا برای حساب فرا می خوانند چگونه خواهی دید» ابودرداء گوید: به خدا سوگند که این حالت را در هیچ کدام از یاران رسول خدا(ص) ندیدم. (3)

 مشاهده معبود:

مولا علی (ع) فرمود: «ما کنت أعبد ربا لم أره» من آن نیستم که خدایی را که با چشم جان و باطن ندیده ام عبادت کنم!(4)
در عبادت مولای متقیان همین بس که «بیرون آوردن تیر از پای مبارکش را در حالت معنوی عبادت متوجه نمی شود»
 

برگرفته از سایت قرآنی المبین 

دسته ها :

بر اساس نظر بسیارى از روان شناسان، موسیقى، احساسات بشر را در مسیر غیر طبیعى و غیر عادى توسعه مى‏دهد و انسان را در یک عالم ناخود آگاهى کامل فرو مى‏برد و قوه‏ى خیال بافى غیر طبیعى و غیر واقعى را در انسان زیاد مى‏کند. موسیقى، سبب لذت نیست؛ بلکه فقط قوه‏ى خیال را تحریک مى‏کند و انسان از خیال‏هاى خود لذت مى‏برد، به خاطر آن که اگر چند نفر حتى یک نوع موسیقى گوش دهند، لذتى که این‏ها از موسیقى مى‏برند یک جوز نیست و آن تخیلاتى که در آن فرو مى‏روند یک شکل نیست؛ بلکه هر کس یک نوع لذتى مى‏برد و در یک عالم خیالى سیر مى‏کند. لذا مى‏گویند : اکثر بیمارى‏هاى روانى از همین جا شروع مى‏شود که انسان در یک عالم گنگ فرو مى‏رود که خود نمى‏تواند تعریف نماید. لازم به ذکر است تمام موسیقى‏ها مذموم و ناپسند نیستند؛ بعضى از آن‏ها مفید و طبیعى و داراى مفسده نیستند. مانند : موسیقى در میادین جنگ ... و آیا هر صوت خوش و زیبا غنا است ؟ مسلما چنین نیست؛ چون سیره اهل‏البیت و مسلمین بر این است که قرآن و اذان را با صداى خوش و زیبا قرائت مى‏کردند. اما آنچه آهنگ‏هاى که متناسب با مجالس فسق و فجور و اهل گناه و فساد باشد و قواى شهوانى را تحریک نماید؛ غنا گفته مى‏شود. گاهى آهنگ با محتواى آن لهو و باطل و غنا است 
اینک به نظر بعضى از دانشمندان در این مورد مى‏پردازیم 
*
ویکتور هوگو ( نویسنده مشهور فرانسوى ) مى‏نویسد 
«
علت این که ما از موسیقى خوشمان مى‏آید این است که؛ در عالم خیال‏ها و رؤیاها فرو مى‏رویم
*
آرون کوپلند مى‏نویسد
«
موسیقى، انسان را از عالم اصوات بیرون مى‏برد و به یک دنیاى خیالى و رؤیایى مى‏راند
*
لئون تولستوى ( نویسنده‏ى روسى ) مى‏گوید 
«
موسیقى، محصول تحریک احساسات، و هدف احوال نفسانى و عواطف انسانى است
*
دکتر ولف آدلر ( پروفسور دانشگاه کلمبیا ) مى‏نویسد 
«
موسیقى، علاوه بر این که سلسله اعصاب ما را در اثر جلب دقت و خارج از طبیعى آن، سخت خسته مى‏کند؛ عمل ارتعاض صوتى که در موسیقى ایجاد مى‏شود تولید تعرض خارج از حد طبیعى در جلد مى‏نماید؛ که بسیار زیان‏مند است
*
آلکسیس کارل فیزیولوژیست بزرگ فرانسوى مى‏نویسد 
«
ساز و آواز و کنسرت و اتومبیل‏ها و ورزش نمى‏توانند جاى فعالیت و کارهاى سودمند اجتماعى را بگیرند. رادیو نیز مانند سینما و موزیکال، کاهلى کاملى به کسانى مى‏بخشد که با آن سرگرمند. بدون شک الکلسیم، کارگران ما را از پاى در مى‏آورد و سر و صداى رادیو و سینما و ورزش نامناسب روحیه‏ى فرزندان را فلج مى‏کند 
*
کانت ( فیلسوف مشهور آلمانى ) مى‏نویسد 

 موسیقى، اگر از همه‏ى هنرها مطبوع‏تر باشد؛ ولى چون به بشر چیزى نمى آموزد از تمام هنرها پست‏تر است
*
دکتر آرنولد فریدمانى ( پزشک بیمارستان نیویورک و رئیس کلینیک سر درد )، با کمک دستگاه‏هاى الکترونى تعیین امواج مغز تجربیاتى که طى مراجعه‏ى هزاران بیمار به دست آورده ثابت کرده است که یکى از عوامل مهم خستگى‏هاى روحى و فکرى و سر دردهاى عصبى، گوش دادن به موسیقى رادیو است؛ مخصوصا براى کسانى که به موسیقى آن دقت و توجه مى‏کنند
*
دکتر ربرت ( متخصص روان شناسى کودک در انگلیس ) مى‏گوید 
 
اطفال، در رحم مادر تحت تأثیر موسیقى قرار مى‏گیرند. و اگر زن حامله به موسیقى گوش دهد، ضربان قلب طفل در رحم زیاد مى‏شود. این حالت از 6 ماهگى به بعد است 
*
دکتر اوریزن اسوت مارون مى‏نویسد 
«
هیجان، بزرگ‏ترین عامل سکته‏هاى قلبى است. هنرمندان اغلب به علت سکته‏ى قلبى در گذشته‏اند. از این بیان معلوم مى‏شود هیجان حاصله از موسیقى تا چه حد خطرناک است
*
دانشمندان روان شناس در مورد موسیقى مى‏گویند
« (
موسیقى )، آثار مرموزى را در دماغ و قواى مغز به جاى مى‏گذارد. و آن اثرى که از این حالت یعنى؛ توجه غیر طبیعى محسوس است این است که، اراده تضعیف مى‏گردد و شنونده‏ى موسیقى تمام قواى خود را گویا در گوش متمرکز کرده و هیچ یک از اعضاى بدن او را در آن حال با اراده‏ى او حرکت نمى‏کند، لذا گاهى دست و پاى شنونده، طبق ارتعاشات صوتى و نواهاى موسیقى بناى حرکت کردن و خلاصه یک رقص خفیف بدون اراده‏ى شنونده انجام مى‏شود
*
موسیقى، با نواهاى حزن آمیز و یا آهنگ‏هاى نشاط انگیز خود، گاهى آن چنان تعادل بین اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک را از بین مى‏برد که اصول زندگى حیوان یعنى؛ جذب و دفع و هضم و ترشحات و ضربان قلب و فشار خون و مایعات دیگر را مختل ساخته و شخص را به امراض فراوانى نزدیک مى‏سازد. آهنگ‏هاى شور انگیز موسیقى در اثر تحریک اعصاب نباتى، گاهى آن چنان موجب اغتشاشات روانى شده که شخص را وادار به فعالیت‏هاى بى موقع و خوشى‏هاى ناگهانى، خنده‏هاى بى‏جا، پر حرفى، عصبانیت، گفتن سخنان مسخره آمیز مى‏نماید. و در اثر ادامه‏ى این عمل ممکن است کم کم شخص به مرض هایى که نوعى از جنون است، مبتلا گردد
دسته ها :
مصرف هویج، قارچ، انار و چای سبز از جمله اقدامات پیشگیرانه در برابر ابتلا به آنفلوانزای خوکی است.

همانطور که می‌دانید هر روز بر شمار مبتلایان به آنفلوانزای خوکی افزوده می‌شود، پس برای عدم ابتلا به این بیماری و حذف این روند، پیشگیری‌های اساسی باید صورت گیرد.

در اینجا متخصصان به توضیح 4 ماده غذایی پرداخته‌اند که سیستم ایمنی بدن را در مقابله با این ویروس مقاوم‌تر می‌کند.[ویروس آنفلوانزای آ روزانه تغییر شکل می‌دهد ]

هویج

برای مقابله با این بیماری، هویج، انتخاب مناسبی است، چراکه منبع غنی از بتاکاروتن است و بتاکاروتن، مقاومت بدن را در مقابله با این بیماری، بالا می‌برد.

طبق تحقیقات هر چه بتاکاروتن بیشتر مصرف شود، سلول‌های ایمنی بدن که شامل سلول‌های کشنده طبیعی هستند، گسترده‌تر می‌شوند.

قارچ

شما حتما از شنیدن این خبر که سس قارچی که معمولا روی استیک می‌ریزید، سیستم ایمنی بدن را مقاوم می‌کند، خوشحال خواهید شد.

طبق تحقیقات اخیر‌ با استفاده از قارچ، سلول‌های کشنده طبیعی افزایش پیدا می‌کنند و در نتیجه سیستم ایمنی بدن مقاوم‌تر می‌شود.

انار

یکی از دلایلی که از انار به عنوان میوه‌ای فوق‌العاده یاد می‌شود، داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن است.

انار بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد دارد و با داشتن این خاصیت می‌تواند با بیماری‌های مختلف از جمله آنفلوانزا، مقابله کند.

اگر انار در دسترس شما نیست می‌توانید از آب انار بدون شکر استفاده کنید.

چای سبز

در چای سبز نوعی آنتی‌اکسیدان به نام "کاتچین" وجود دارد که می‌تواند سلول‌های ایمنی بدن را افزایش دهد و طبق تحقیقات انجام شده، این ماده حرکت انتشار ویروس را کند می‌کند.

از دیگر ترکیبات چای سبز،"ال‌تیانین" است.[چای سبز طول عمر را می‌افزاید]

طبق تحقیقاتی که در هاروارد انجام شده، این ماده، مقاومت سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد.
 منبع : همشهری آنلاین 
دسته ها :
1ساعت بعد از خوردن نوشابه....  
مضرات نوشابه

10دقیقه بعد : 10 قاشق چای خوری شکر وارد بدنتان می شود. می دانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی شوید؟ چون اسید فسفریک، طعم آن را کمی می گیرد و شیرینی اش را خنثی می کند.

20دقیقه بعد : قند خونتان بالا می رود و منجر به ترشح ناگهانی و یک جای انسولین می شود. کبدتان شروع می کند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود.

40دقیقه بعد : حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛ مردمک های چشمتان گشاد می شود، فشار خونتان بالا می رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می کند. گیرنده های آدنوزین مغز حالا بلوک می شوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری کنند. 

45دقیقه بعد : ترشح دوپامین افزایش پیدا می کند و مراکز خاصی در مغز، که حالت سرخوشی ایجاد می کنندتحریک می شوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می شود.

60دقیقه بعد : اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی می چسبدمتابولیسم بدن افزایش پیدا می کند. میزان بالای قند خون و شیرین کننده های مصنوعی، دفع هرچه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث می شوند. 

مدتی بعد : کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرارآور) وارد عمل می شود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع می شود و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیت ها نیز از دست می رود. 

مدتی بعدتر : کم کم آن غوغایی که در بدن تان ایجاد شده بود فروکش می کند و نوبت به افت قند می رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک پذیر میشوید یا خیلی کرخت و بیحال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کرده اید؛ آبی که میشد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین میرود و شما هوس یک نوشابه دیگر میکنید 


 مضرات نوشابه های رژیمی 

در نوشابه های رژیمی به جای شکر از شیرین کننده های مصنوعی عمدتاً آسپارتام استفاده میکنند که خود این ماده، اشتهاآور است و می تواند باعث سردرد، سرگیجه و کاهش حافظه شود. مصرف بیش از اندازه آسپارتام خالی از عارضه نیست. تومور مغزی، نقص عضو جنین و بروز حمله های صرع بعضی از این عوارض هستند.مصرف مداوم نوشابه به علت بالا بودن اسید فسفریک آن باعث پوکی استخوان و پوسیدگی دندانها میشود. همچنین خوردن نوشابه باعث چاقی و افزایش وزن میشود. همچنین باعث تولید انسولین زیاد در بدن میگردد. که فرد را یک قدم برای ابتلا به دیابت نزدیک میکند. قند موجود در یک بطری نوشابه گازدار برابر با دو بسته شکلات است. 

سرانه مصرف نوشابه‌های گازدار در ایران 42لیتر است. با مقایسه این آمار با آمار دیگر کشورهای جهان به این نتیجه وحشتناک می‌رسیم که ما در سرانه مصرف نوشابه‌های گازدار مقام اول را در جهان پیدا کرده‌ایم.
برای اینکه بیشتر وحشت کنید، بد نیست بدانید که:
1 - میانگین مصرف نوشابه‌های گازدار در دنیا برای هر فرد 10لیتر است.
2 - در بیست سال اخیر، مصرف نوشابه‌های گازدار در کشور، نزدیک به 15درصد رشد داشته است.
3 - طی این بیست سال، مصرف شیر و لبنیات، تنها حدود یک دهم درصد رشد کرده است.
4 - سرانه مصرف لبنیات در ایران کمتر از یک سوم استاندارد جهانی است.
5 - طبق آمار، 90درصد کودکان 24ماهه تا 12ساله کشورمان، روزانه حداقل یک بار پفک و نوشابه مصرف کرده‌اند.
6 - 25درصد از کودکان ایرانی به نوعی با سوءتغذیه دست به گریبانند.
7 - یک سوم از مرگ‌ومیرهای کشور به علت بیماری‌های قلبی – عروقی است که یکی از عوامل اصلی بروز آن، تغذیه 

برگرفته شده از پرتال دانشجویی دانشگاه پیام نور استان اصفهان 

دسته ها :
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام دوستان میخوام کتابی رو بهتون معرفی کنم که اگه خدا بخواد از خوندش فایده های زیادی نصیب شما میشه .
نام این کتاب حکمت عملی یا اخلاق مرتضوی هست.
این کتاب در بردارنده صد کلام از کلمات قصار سیّد الموحّدین و سرّالعارفین حضرت امیر المومنین علی علیه السّلام می باشد که شرح و ترجمه آن بوسیله استاد فقید محی الدّین الهی قمشه ای قدّس سرّه می باشد که همراه با مقدمه و تصحیح و تعلیقه و شرح حال آن جناب بتوسط استاد علامه حسن زاده آملی می باشد.
پس از مقدمه این کتاب دو نامه وجود دارد که در جواب تلگرام های تسلیت دوستان آنجناب به استاد علامه حسن زاده آملی نگاشته شده و حاوی مختصری از زندگینامه و اخلاقیات استاد فقید محی الدّین الهی قمشه ای قدّس سرّه می باشد . 
و در ادامه ده مقاله وجود دارد که کلمات گهربار و تکان دهنده و انسان ساز سیّد الموحّدین و سرّالعارفین حضرت امیر المومنین علی علیه السّلام در آن نگاشته شده ومنابع آنها بسیار با دقت و موشکافانه بیان شده است. 
و در آخر بخش خاتمه مقالات می باشد که به اختصار فهرست مقالات آن را در زیر مشاهده می کنید.
مقاله یکم
در معرفت خدا
مقاله دوم
در توحید خدا و اخلاص به درگاه الهی عزّ سلطانه
مقاله سوم
ایمان به خدا و عالم غیب مافوق الطبیعه
مقاله چهارم
علامات و صفات اهل ایمان و مراتب یقین و اوصاف پاکان
مقاله پنجم
 تربیت و تهذیب نفس ناطقه
مقاله ششم
اخلاق فاضله و وفا و صفا و حفظ قول و عهد بین خدا وخلق
مقاله هفتم
حقیقت دنیا و فراغ نفوس قدسی از شواغل و موانع جسمانی عالم طبیعت
مقاله هشتم
در سعادت حقیقی و لذات روحانی و حب و ذکر و اشتیاق به خدا
مقاله نهم
احسان به خلق ، به مال و جاه و قدرت و زبان و غیره
مقاله دهم
امور اجتماعی 
و خاتمه مقالات
دُرّ منثور از کلمات قصار
و در پایان
نصیحت حضرت امیر المؤمنین(ع) و ختم کتاب

برای شما یک جمله قصار از این کتاب شریف انتخاب کردم:
مقاله ششم کلمه3 _ قال امیرالمؤمنین-علیه السَّلام-: «لا عَیشَ أهنَاُ مِن حُسنِ الخُلقِ»1
«ترجمه» هیچ زندگانی و عیشی گواراتر از حسن اخلاق نیست.
«شرح» آنکس را که خلق نیکوست شهوت و غصبش بفرمان عقل است و عقل عاقبت اندیش است و سلامت و عافیت و صحت جسم و جانرا در کارها منظور می دارد و کاریکه نارواست در دنیا یا در آخرت موجب ناراحتی انسانست از او صادر نمی شود در اثر حسن خلق شخص همیشه با عیش خوش و دلی شاد و بی مزاحمت و بدون غم و اندوه زندگانی را بسر می برد در خانه خلق خوش موجب نشاط اهل منزلست و همسایگان و در محیط موجب محبوبیت نزد عموم و بالنتیجه موجب رضای خدا و خلق است پس در دوعالم صاحب اخلاق نیکو خوشترین زندگانی را خواهد داشت و در کلمه دیگر مقابل آنرا فرمود:« سُوءُ الخُلقِ نَکَدُالعَیشِ وَ عَذابُ النَّفسِ» خلق بد مایه عیش ناخوش و زندگی پر غم و اندوه و رنج است و در کلمه دیگر فرمود: « من ساء خلقه ضاق رزقه» شخص بد خلق تنگ روزیست، و رزق روحش که علم است نیز کم است .
پا ورقی
1 – غرر و درر آمدی، شرح آقا جمال، ط 1 – ج 6 – ص 399 – ش 10765.
قوله : و در کلمه دیگر مقابل آنرا فرمود...» غرر و درر آمدی، شرح آقا جمال، ج 4 – ص 150 – ش 5639.
قوله : « و در کلمه دیگر فرمود : من ساء ...» غررو درر آمدی، شرح آقا جمال، ط 1- ج 5 – ص211 – ش 8023.
والسَّلام علی من التبع الهدی
التماس دعا

دسته ها :
بسم الله الرحمن الرحیم

*( الهُمَ صَلی عَلی مُحَمّد وَ آل مُحَمّد )*

بدرستی که شما خاندان نبوت پاک ترین و نورانی ترین چراغ هدایت در این روزگار ظلمانی هستید

با وجود این آیه چطور عدهای از دشمنان شما ادعای مسلمانی دارند ، آیا واقعا قرآن را ندیده اند یا نمی خواهند ببینند.خدایا به عظمتت سوگند همه ما را به راه راست که همان راه 14 معصوم(علیهما السلام ) است هدایت فرما.
-------------------------------------------------------------
وَ قَرْنَ فِی بُیُوتِکُنَّ وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِیَّةِ الْأُولى وَ أَقِمْنَ الصَّلاةَ وَ آتِینَ الزَّکاةَ وَ أَطِعْنَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ إِنَّما یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیراً


ترجمه فارسى (قمشه‏اى)‏
-------------------------------------------------------------
و در خانه هایتان بنشینید و آرام گیرید و بى حاجت و ضرورت از منزل بیرون نروید و مانند دوره جاهلیت پیشین آرایش و خود آرائى مکنید و نماز بپا دارید و زکات مال به فقیران بدهید و از امر خدا و رسول اطاعت کنید. خدا چنین میخواهد که رجس هر آلایش را از شما خانواده نبوت ببرد و شما را از هر عیب پاک و منزه گرداند ذیل آیه موافق اخبار شیعه و اهل سنت راجع به شخص پیغمبر و على و فاطمه و حسنین علیهم السلام است و اگر راجع به آنان پیغمبر بود بایستى ضمیر مونث ذکر شود و به سیاق جمل صدر آیه باشد

ترجمه انگلیسى (یوسفعلى)‏
-------------------------------------------------------------
And stay quietly in your houses and make not a dazzling display like that of the former Times of Ignorance; and establish regular Prayer and give regular Charity; and obey Allah and His Apostle. And Allah only wishes to remove all abomination from you ye Members of the Family and to make you pure and spotless.

ترجمه فرانسوى
-------------------------------------------------------------
33. Restez dans vos foyers; et ne vous exhibez pas à la manière des femmes avant l'Islam (Jahiliyah). Accomplissez le Salat, acquittez la Zakat et obéissez à Allah et à Son messager. Allah ne veut que vous débarrasser de toute souillure, ٍ gens de la maison [du prophète], et vous purifier pleinement.

ترجمه آلمانى
-------------------------------------------------------------
  33. Und bleibt in euren Hنusern und prunkt nicht wie in den Zeiten der Unwissenheit, und verrichtet das Gebet und zahlet die Zakat, und gehorchet Allah und Seinem Gesandten. Allah wünscht nur Unreinheit von euch zu nehmen, ihr Angehِrigen des Hauses, und euch rein und lauter zu machen. 

ترجمه ترکى استانبولى
-------------------------------------------------------------
33- Ve evlerinizde oturun ve ilk câhiliyet devrinde olduًu gibi sokaklara ç‎kmay‎n ve namaz k‎l‎n ve zekât verin ve itâat edin Allah'a ve Peygamberine. Ancak ve ancak Allah, ey Ehl-i Beyt, sizden her çe‏it pisliًi, suçu gidermek ve sizi tam bir temizlikle tertemiz bir hale getirmek diler.

ترجمه مالیزیایى
-------------------------------------------------------------
33.Waqarna fee buyootikunna wala tabarrajna tabarruja aljahiliyyati al-oola waaqimna alssalata waateena alzzakata waatiAAna Allaha warasoolahu innama yureedu Allahu liyuthhiba AAankumu alrrijsa ahla albayti wayutahhirakum tatheeran



برگرفته از نرم افزار قرآنی ضیافت 85

اللَهم العن اوَل ظالم ظلم حقَ محمَد و آل محمَد
دسته ها :
X